Κυριακή 19 Αυγούστου 2007

Παλιά ξινά σταφύλια!..

ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ . ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΣΟ ΓΙΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ( ΠΑΛΙΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ). Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΤΩΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. Ν.Δ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.............
ΑΡΣΕΝΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξερό ψωμί τρώτε κύριε... Κι εσείς και όλοι όσοι εκλέγουμε τους δεινόσαυρους της πολιτικής! Και σε μια κοινωνία όπως η δική μας, είμαστε άξιοι αυτών που μας κυβερνάνε!
Όταν σε κάθε κουβέντα οι 9 στους 10 είναι απογοητευμένοι από τα 2 μεγάλα κόμματα και την κρίσιμη στιγμή στην κάλπη ρίχνουν πάλι τους "Καραμανλήδες" και τους "Παπανδρέους", τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας!
Κι εσείς κύριε που λέτε "Ν.Δ. και ξερό ψωμί..." ή μεγαλοεπιχειρηματίας είστε ή .... (ο ωοών νοείτω)!

Ανώνυμος είπε...

να με συγχωρήσετε αλλά η πολιτική δεν είναι εξέδρα ποδοσφαίρου και σε έναν χώρο που γίνεται ανταλαγή πολιτικών απόψεων, εκφράσεις ("... και ξερό ψωμί") χωρίς πολιτικό περιεχόμενο δεν έχουν θέση.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα βγει κανένας σε αυτές τις εκλογές γιατί οι κλέφτες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ έχουν απογοητεύσει τους πάντες.

Για να μην βγει όμως σίγουρα κανένας ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ ή ΚΚΕ.

Ο εκλογικός νόμος που επιτέλους είναι αναλογικότερος, θα κάνει τα υπόλοιπα.

Η έλλειψη αυτοδυναμίας θα επιβάλει την λύση που επιθυμούν τα οικονομικά συμφέροντα, το ΠΑΣΟΚ με την ΝΔ να συγκυβερνήσουν, όπως στην Γερμανία και τον Σαρκοζί.

Οι διάφοροι Πασοκοδεξιοί που τώρα φωνάζουν θα αρχίσουν να τσακώνονται για την κουτάλα και θα ξεχάσουν την ύπαρξη των κομμάτων τους.

Στους κλεφταράδες απαντάμε, όχι να μην ολοκληρώσετε το έργο σας ψηφίζουμε αριστερά και οι ψεύτικοι χωρισμοί ΠΑΣΟΚ και ΔΕΞΙΑ θα καταρρεύσουν

Ανώνυμος είπε...

Αμα βγει πάλι η ΝΔ η το ΠΑΣΟΚ το ξερό ψωμί είναι σίγουρο.

Εκτός απο αυτούς που τους βολέβουνε βέβαια για να κάθονται και τα τρώνε απο παντού και μετα βγάινουν και φωνάζουν σαν οπαδοι

Ανώνυμος είπε...

Ενώ είναι καλύτερα να ψηφίσουμε την αριστερά με την δεξιά τσέπη.. μα καλά ποιόν κοροϊδεύουμε τώρα.. έγινε απεργεία στα τελωνεία και αποκλείσανε την είσοδο οι εργαζόμενοι με πολυτελή αυτοκίνητα.. είναι τουλάχιστον αστείο.. ο όρος ριζοσπαστική.. μαλλον αναχρονιστική θα ήταν πιο σωστό. Πρέπει να σταματήσουμε επιτέλους αυτόυς τους χρωματισμούς και να αρχίσουμε να ψηφίζουμε άτομα.. μόνο έτσι θα προσωποποιείται και η ευθύνη..

Pan είπε...

ρε φιλαράκι είσαι σοβαρός; Να δίνουμε την δυνατότητα να εξαντλήει την 4ετία; Γιατι ποιος της την πήρε; Μονοι σας δεν προκυρήξατε εκλογές.

Μα καλά τοσο χ....

Ανώνυμος είπε...

Ειμαστε η χωρα της αρπαχτης,με ανενεργους πολιτες και δυστυχως με ελλειψη ακομα και της στοιχιωδης παιδεια(βλεπε καθημερινα απλα παραδειγματα οπως οδικη συμπεριφορα,οικολογικη ευαισθησια,ατομικισμος,κτλ)και οπως αναφερει σωστα καποιος αλλος φιλος ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.Μεταξυ των τυφλων βασιλευει ο μονοφθαλμος.

Ανώνυμος είπε...

Είναι αυτονόητο, ή τουλάχιστον θα πρέπει να θεωρείται ως τέτοιο, ότι ο καθένας μας σκέφτεται και λειτουργεί κατά το δοκούν σε μια δημοκρατική κοινωνία. Κατ' αναλογία αυτό ισχύει σε όλους μας. Άρα, αγαπητέ φίλε, είναι δικαίωμα όλων να αποφασίζουν και υπέρ των..."δεινοσαύρων". Ας πείσουν τα "μικρά" κόμματα ότι θέλουν και μπορούν να δώσουν λύσεις και νομίζω, συμφωνώντας μαζί σας εν μέρη, ότι θα βρουν μεγάλο τμήμα του λαού δίπλα τους.
Όμως δεν μπορώ να μην αναφερθώ και στην άλλη όψη του νομίσματος, θυμίζοντας περιπτώσεις που βρέθηκαν κοντά στην εξουσία, ή με εξουσία, τον τρόπο που την μεταχειρίστικαν...(1946!, 1974!, 1989!)Καλό είναι να σκεφτούμε το ενδεχόμενο να είναι μικρά γιατί δεν θέλουν και δεν μπορούν να γίνουν μεγάλα...
Καλαϊτζίδης Γιώργος

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΣΙΤΣΙΟΛΙΝΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΕΡΓΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΜΕ ΧΛΑΜΥΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

ε λοιπον δν θα γινει ποτε το θαυμα του μεγαλου μπαμ.Να μην παει κανεις στις καλπες.ΚΑΝΕΙΣ.να δουμε τι θα γινει.ολοι ταχουν φαει ολα. νυσαφι πια.ελεος.τελος στι σιχαμερα οντα τις φωτιες,τις κλοπες ,το μαρασμο και την απογνωση.Μα αναπνευσουμε παιδια,Και οχι καμμενο αερα,καιμπαρουφες.αλλα οξυγονο και αληθεια.αμαν